Transportbil

Transportföretag

Om olika transporter önskas kan vi hjälpa till med det.

Mycket goda kundbetyg

Trafiktillstånd

Försäkrade

Begär Offert

Som transportföretag kan vi hjälpa till vid en mängd olika transportbehov.

Exempel på det kan vara att vi hämtar ett paket för att köra det till en av era kunder, vi kan hjälpa er att hämta något som ni behöver i er verksamhet, vi kan frakta ett skåp till återvinning/återbruk eller vad det än kan handla om. När du beställer en frakt av oss ser vi till att det som transporteras kommer fram i gott skick oskadat. Vi är öppna för alla former av samarbeten.

Naturligtvis har vi som seriös firma försäkringar och trafiktillstånd vilket är viktigt för att skydda alla inblandade om något oförutsett skulle inträffa under en transport.

Som privatperson går det bra att använda sig av RUT-avdraget vid transporter som exempelvis har med flytt att göra. Exempel på det kan vara att flytta ett piano, ett tungt skåp eller något annat som kanske är otympligt. Kontakta oss gärna angående RUT så undersöker vi hur eller om det kan användas i ditt specifika fall.

Viktigt att veta är att företag inte kan använda RUT-avdraget.

Välkommen att kontakta oss för ett upplägg, en offert eller en diskussion angående era transportbehov i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn samt övriga Blekinge.