Rekommenderat företag

reco 2024

Städfirma Ronneby

Städhjälp i Ronneby

Som städfirma i Ronneby hjälper vi dig med dina städbehov. Vi är prisvärda, effektiva och noggranna när vi städar. Vi ser fram emot att höra från dig.

Försäkrat och tryggt

F-skattsedel

RUT 50% på arbetet

Goda kundrecensioner

Om du letar efter en seriös städfirma här i Ronneby vågar vi påstå att du kommit rätt när du nu hittade oss. Vårt mål är att vi alltid erbjuder en mycket bra kvalitet och service när vi städar.

Som alla vet kan det vara svårt att få ihop veckans schema och att tiden inte alltid räcker till. Så unna dig en riktig storstädning eller hemstädning enligt ett schema. Vi hjälper gärna till att avlasta dig så att du istället kan fokusera på annat som är viktigare i vardagen än städning.

Exempel på städtjänster som vi erbjuder är flyttstädning, städning av ett dödsbo, hemstädning, kontorsstädning och storstädning. Vi städar i Ronneby med omnejd samt i övriga länet.

Flyttstädning Ronneby

En flyttstädning, i exempelvis Ronneby, är ett omfattande projekt innan allt är klart för ett överlämnande.

Det betyder att varje vrå ska gås igenom in i minsta detalj vilket skiljer sig åt från en vanlig veckostädning. De som tidigare flyttat vet att detta moment är ganska besvärligt om det ska bli godkänt.

När vår städfirma i Ronneby hjälper till med en flyttstädning har vi en checklista där vi går igenom de olika punkterna noggrant och systematiskt.

Exempel på det som ska göras är fönsterputsning, torka alla golv, städa ur alla lådor och skåp, städa badrummet och köket och så vidare. Tunga moment att städa och rengöra är ofta spisen, övriga köket och badrummet.

Att rada upp allt som ingår i en flyttstädning blir här ganska mycket text. När du anlitar oss för städningen kommer du att få en lista på det som ingår så att städningen blir godkänd.

Hur fungerar RUT-avdraget?

RUT är en förkortning som står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och är en sammanfattning för hushållsnära tjänster där även städning ingår.

Det betyder att det går att använda RUT-avdraget vid exempelvis en flyttstädning, en storstädning, en fönsterputsning och så vidare. RUT-avdraget kan bara användas av privatpersoner som har en inkomst.

I kontakt med Skatteverket administrerar vi avdraget. Du behöver bara kontrollera att avdraget kommer med i deklarationen för innevarande år. Avdraget medger att arbetskostnaden reduceras med 50% under förutsättning att du fortfarande har kvar en avdragsmöjlighet. Det här brukar sällan vara ett problem då varje person kan dra av så mycket som 75000 kr per år fördelat på olika tjänster där städning är en av dem.

Avdraget medför att fler personer kan ta in hjälp för städningen och därmed kan anlita en städfirma i exempelvis Ronneby.

Prisvärd städning i Ronneby med garanti

Det är viktigt för oss att du som kund alltid är nöjd med oss. Därför erbjuder vår städfirma i Ronneby alltid städgaranti ute på våra uppdrag. När du anlitar oss kan du göra det för enstaka städtillfällen eller enligt ett schema. Du kan dock avsluta abonnemanget när du vill då vi inte vill att du ska känna dig låst på något sätt. I så fall är det bara att meddela oss om det.

Några exempel på städningar kan vara att vi hjälper till vid enstaka tillfällen som inför julen, födelsedagar eller andra högtider. Vi kan även avlasta i vardagen som består av en massa måsten och då kan det vara skönt att komma hem till ett välstädat hem.

Oavsett vilken städtjänst du anlitar oss för kan du lita på att vi utför städningen till belåtenhet. Välkommen att kontakta vår städfirma i Ronneby för ett kostnadsfritt prisförslag eller ett samtal.