Rekommenderat företag

reco 2024

Städfirma Karlshamn

Städhjälp i Karlshamn

Vi hjälper dig med ditt städbehov i Karlshamn. Vår städfirma är noggrann och effektiv och har som mål att alltid göra ett mycket bra arbete.

Ansvarsförsäkring

50% RUT på arbetet

F-skattsedel och seriöst

Mycket fina omdömen

Vår städfirma i Karlshamn sparar tid och ökar trivseln i hemmet och på arbetsplatser. När det blir mycket att stå i händer det ofta att städning blir lidande. Som städfirma kan vi komma och avlasta er enligt ett schema eller så kontaktar du oss vid enstaka behov. Vi har inga bindningstider utan det går bra att meddela oss om du inte önskar tjänsten längre eller om du vill göra ett uppehåll.

Unna dig en storstädning eller en veckostädning utförd av vår städfirma i Karlshamn. Andra städtjänster är exempelvis kontorsstädning, övrig företagsstädning, dödsbostädning, flyttstädning, hemstädning och så vidare. Vi erbjuder våra städtjänster i Karlshamn med omnejd samt i övriga länet.

Flyttstädning i Karlshamn

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med flyttstädningen nu när du ska flytta.

Alla som någon gång flyttat vet att flyttstädningen är ett mycket tungt moment innan alla vinklar och vrår är genomarbetade. Därefter ska städningen också bli godkänd vilket kanske inte alltid är så lätt.

Flyttstädningen är ofta också det sista som görs i samband med flytten och då är orken ofta på upphällningen. När du anlitar vår städfirma i Karlshamn för din flyttstädning kan du andas ut då vi ser till att städningen blir godkänd.

En flyttstädning skiljer sig mycket från en vanlig städning då allt måste genomarbetas systematiskt och noggrant så att inget förbises. När vårt städteam kommer till din gamla bostad eller lokal har de en checklista att arbeta efter så att inget missas.

Exempel på det som ska åtgärdas är fönsterputsning, torka alla golv, städa ur alla lådor och skåp, badrummet och köket ska rengöras inklusive golvbrunn och spis och så vidare.

RUT-avdraget medför 50% på arbetet

Rut är en förkortning som står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och är en sammanfattning för hushållsnära tjänster där städning också ingår.

Avdraget betyder att kostnaden för arbetet reduceras med 50% för privatpersoner som har en inkomst. Exempel på tjänster där RUT kan användas är hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Företag kan inte använda RUT-avdraget.

Avdragsmöjligheten är stor då varje privatperson kan reducera skatten med så mycket som 75000 kr per år fördelat på olika tjänster som berättigar till avdraget.

Vi sköter om avdraget tillsammans med Skatteverket så det behöver du som privatperson inte tänka på. Det du bör göra är att kontrollera att avdraget kommer med i deklaration för innevarande år.

Avdraget har nu medfört att de allra flesta faktiskt har råd att anlita en städfirma, i exempelvis Karlshamn, en eller flera gånger per år.

Prisvärd städning i Karlshamn

En städning med oss i Karlshamn betyder en städning till ett bra pris och med städgaranti. Vi har inte några bindningstider vilket betyder att du inte binder upp dig i ett långt ekonomiskt avtal som du kanske tycker blir betungande.

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget har en stor inverkan på priset då 50% av arbetskostnaden för städningen reduceras. Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag, ett upplägg eller om du har någon fråga om våra städtjänster eller närliggande tjänster.