Flyttfirma

SNABBA OCH FLEXIBLA

Vi hjälper dig dit du önskar

Vi på Sveriges Bästa Service AB hjälper dig och vi erbjuder en smidig och snabb flytt.

Som flyttfirma är vi professionella, flexibla och personliga och vi hjälper dig med allt inom flytthjälp så som bohagsflytt, företagsflytt, utlandsflytt eller kanske bara en transport av en möbel. Som aktör inom flytt i södra delen av vårt land kan vi hjälpa till med allt som har med flytt och transport att göra. Geografiskt kan vi hjälpa dig med flytten vart du än önskar inom landet men även utomlands ner till exempelvis södra delen av kontinenten.

Exempel på upplägg vid en stor bohagsflytt kan vara att vi kommer för att hjälpa till redan när det ska packas. Vi hjälper då till att plocka ner och demontera allt bohag så som lampor, gardiner, hyllor, tavlor, husgeråd och så vidare. Allt packas då försiktigt ner i olika flyttkartonger så att det blir lätt att hantera allt under själva flyttdagen – ofta samma dag om det gäller en mindre lokal flytt.

På flyttdagen bär vi och packar in allt på flyttbilen på ett försiktigt och bra sätt så att allt som ligger på flyttbilen skyddas väl. Därefter påbörjas transporten mot den nya adressen och väl framme kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning om det önskas. Vid en liten flytt kan vi exempelvis enbart hjälpa till med det som är tungt och besvärligt att hantera – vi är flexibla.

Vi riktar även våra tjänster till olika företag, kommuner och så vidare som kanske behöver hjälp med en kontorsflytt eller någon annan typ av flytt. Där kan vi även vara flexibla och hjälpa till att minimera risken för störningar i verksamheten. Det betyder att vi kan arbeta kvällar och helger om det behövs för att allt ska löpa på så smidigt som möjligt.

Våra kunder ska förvänta sig en flytt utan problem när vi anlitas. För ytterligare trygghet har vi naturligtvis som alla andra seriösa flyttfirmor yrkestrafiktillstånd och försäkringar som gäller vid flyttverksamhet.

Även för den som beställer en flyttjänst är det viktigt att veta att flyttfirman har yrkestrafiktillstånd annars kan det bli stora problem om det upptäcks vid en poliskontroll eller om en olycka skulle hända. Om det går riktigt illa kan ett försäkringsbolag neka ersättning vid en skada. Det går att läsa mer om beställaransvar på Transportstyrelsens hemsida. Det betyder att den som beställer även har ett ansvar. För att kontrollera trafiktillståndet hos Transportstyrelsen.

Vid en offertförfrågan är det bra om det finns möjlighet att beskriva uppdraget då pris baseras på det avstånd som ska köras, omfattningen av bohag eller inventarier, tunga möbler, om hiss finns och så vidare. Om det känns krångligt hjälper vi till för att underlätta.

Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag!