Städfirma

RUT gör det extra prisvärt

Bra kundbetyg

Personal som är noggrann och effektiv

Försäkringar som täcker

Alla städtjänster

Begär Offert

Låt vår städfirma hjälpa dig med städningen och på så sätt spara värdefull tid som kan läggas på annat som är viktigare.

De flesta har en tillvaro som är fullspäckad med olika aktiviteter som arbete, olika fritidssysselsättningar, barn som ska skjutsas till sina intressen och så vidare. På ålderns höst kanske vilja finns men inte energin eller lusten. Vi hjälper gärna till!

Vår städfirma har en effektiv, noggrann och tillmötesgående personal som hjälper dig på ett bra sätt till en bra kvalitet. Exempel på några tjänster som vi kan erbjuda är flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning och så vidare.

När vi arbetar åt företag kan vi exempelvis hjälpa till att städa kontoret med jämna mellanrum, vi kan städa en butik eller en industrilokal. Om det gäller en restaurang kan vi exempelvis varje dag sköta om städningen så att matgäster hela tiden har det fint och fräscht vilket är mycket viktigt för en restaurang.

Vid all städning som gäller privatpersoner går det att använda sig av RUT-avdraget som medför att arbetskostnaden reduceras med 50%.

I hemmet kan vi sköta veckostädningen exempelvis var eller varannan vecka. Storstädning kan göras exempelvis några gånger per år där även fönsterputsning då kan ingå om det önskas. Ett annat alternativ är att vi kan hjälpa till med städningen i samban med olika högtider som exempelvis påsk, jul och nyår.

Vi kan i så fall komma överens om ett schema (utan bindningstid) som vi arbetar efter eller så kan vi komma vid enstaka tillfällen när behov uppstår. När vi är ute på våra städuppdrag vill vi så klart att du alltid ska vara nöjd. Därför har vi nöjd kund garanti.

Kontakta oss gärna när du har ett städbehov. Vi återkopplar med en gratis offert.

Naturligtvis har vi försäkringar för allas trygghet.