Om oss

SBS Flytt är ett flytt- och städföretag från Blekinge som erbjuder en fantastiskt bra flyttservice över hela Sverige. Vi kan även utföra städtjänster hos er varje vecka, varannan vecka, en gång i månaden, enstaka tillfällen etc. Vi erbjuder även storstädning, flyttstädning, fönsterputsning och budtransporter. Vi jobbar över hela Sverige.

Att du som kund känner dig trygg är en självklarhet för oss!

Därför har vi såklart både trafiktillstånd och ansvarsförsäkring så att ditt bohag alltid är tryggt i våra händer.

Vi har Yrkestrafikcertifikat för att kunna hjälpa dig med flytten eller transporten och strävar alltid efter att uppnå 100% kundnöjdhet. Tveka inte att kontakta oss så kan vi tillsammans ta fram en offert för dina behov och önskemål.

Vi har även lång erfarenhet av städning och är fast beslutna om att alla våra kunder ska vara 100 % nöjda, vilket gör att du alltid kan känna dig 100% trygg.

Som flyttfirma arbetar vi alltid seriöst vilket betyder att vi alltid har full koll på vad som gäller avseende olika tillstånd och försäkringar. Naturligtvis har vi trafiktillstånd vilket går att kontrollera via Transportstyrelsen. Detta är viktigt både för oss som bedriver flyttverksamhet men även för dig som kund. Om någon skada inträffar kan ett försäkringsbolag neka ersättning om trafiktillstånd saknas.

Det finns även en risk att du som beställare kan straffas om du anlitar en flyttfirma utan trafiktillstånd. Läs gärna mer på Transportstyrelsens hemsida under beställaransvar. Om du vill kan du kontrollera trafiktillståndet hos Transportstyrelsen.

Vårt organisationsnummer är: 559365-6936

Välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal. Sverige Bästa Service AB från Blekinge utför alla typer av uppdrag inom flytt, städning och transport för både privatpersoner och företag i hela Sverige.

* Alltid 100 % nöjdhetsgaranti.
* Nyttja 50 % RUT-avdrag.
* Fritt lån av flyttkartonger.
* Magasinering & Flyttstädning.
* Vi är alltid försäkrade.
* Vi har alla trafiktillstånd.
* Lång erfarenhet i branschen.
* Säker & professionell packning.