Rekommenderat företag

reco 2024

reco 2023

reco 2022

reco 2021

Flyttfirma Stockholm

Trafiktillstånd & Försäkrade

Gratis prisförslag

Låt oss ta hand om din flytt i Stockholm

Vi på flyttfirman SVERIGES BÄSTA SERVICE AB erbjuder dig en professionell och smidig flytt i Stockholm med omnejd.

Oavsett vad du har för behov inom flytt så kan vi vara behjälpliga. Vi hjälper till med hela ditt bohag, delar av ditt bohag eller om det gäller något annat så som en företagsflytt. Låt oss ta hand om din flytt också.

Vi har alltid som målsättning att våra kunder ska vara helt nöjda med flytten – en trygg och smidig flytt med andra ord. För att så ska bli fallet ser vi till att bära försiktigt, vi täcker in allt på ett bra sätt på vår flyttbil samtidigt som vi är försiktiga när vi kör flyttbilen.

Naturligtvis har vi det viktiga trafiktillståndet vilket alla seriösa flyttfirmor i Stockholm har. Därtill har vi försäkringar som täcker om något skulle inträffa. Tänk på att trafiktillståndet måste finnas för att en försäkring ska gälla vid en flytt.

Trafiktillståndet går att kontrollera på transportstyrelsens hemsida vilket är viktigt att göra.

Våra flyttofferter är tydliga och alltid med mycket bra priser där RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50%. För att en flyttoffert ska bli så rätt som möjligt är det bra om flyttuppdraget beskrivs så väl som möjligt.

Priset för en flytt i exempelvis Stockholm beror på bostadens storlek, antal flyttkartonger, transportsträcka, om det finns hiss eller inte, särskilt tunga möbler och så vidare. Detta är några exempel på frågeställningar som har en betydande inverkan på priset för en flytt.

Önskar du hjälp längre bort än Stockholm så löser vår flyttfirma det då vi regelbundet kör över hela landet. Exempel på närliggande tjänster som vi ofta utför är flyttstädning, bortforsling av skräp och gamla möbler, olika städtjänster, transporter och så vidare.

SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Flyttfirma Stockholm