Flyttstädning

En flytt är oftast en mycket tung process, vi kan avlasta genom att ta hand om bland annat flyttstädningen om det önskas.

Goda betyg från kunder

RUT-avdrag 50%

14 dagar städgaranti

Försäkrat och tryggt

Begär Offert

En flyttstädning är inte någon enkel sak och har man inte tidigare flyttat är det svårt att veta vad som förväntas.

Detta moment skiljer sig en hel del från en vanlig städning när man fortfarande bor i bostaden. Vid en flyttstädning ska allt gås igenom så att det blir skinande rent och fräscht överallt. Därför är det viktigt att det finns rutiner och en checklista så att allt arbetas igenom systematiskt och noggrant.

Exempel på det som ska gås igenom är fönsterputsning, golvrengöring, städning av skåp och garderober, hela köket inklusive skåp, lådor, kyl/frys, spis och ugn, lister, elektriska vägguttag, badrum inklusive golvbrunn och så vidare.

Om du önskar en full förteckning/checklista på det som ingår är du välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst. Annars bifogar vi det när vi skickar över vårt prisförslag.

Vi är naturligtvis öppna för olika typer av upplägg och vi hjälper till med det som önskas, en hel flyttstädning eller bara vissa delar av städningen.

Erbjuder hjälp med flyttstädningen i hela Karlskrona med omnejd.

Vid en flyttstädning går det att ta del av RUT-avdraget, som administreras av Skatteverket, om det gäller privatpersoner. Det betyder då att 50% av själva kostnaden för arbetet reduceras. Det som krävs för att kunna använda RUT-avdraget, vid exempelvis städning, är att det finns en inkomst av tjänst så att det finns något att dra av emot.

Det är viktigt att hålla lite koll om det tidigare under året har utförts några arbeten som berättigat till RUT så att det finns ytterligare avdragsmöjligheter. Detta brukar dock inte vara något problem då det finns möjlighet att dra av så mycket som 75000 kr per person varje år eller det dubbla om det finns två personer på samma folkbokföringsadress.

För allas vår trygghet har vi som alla andra seriösa städfirmor naturligtvis ansvarsförsäkring om något oförutsett skulle inträffa under själva flyttstädningen. Vi har även kvalitetsgaranti vilket betyder att vi åtgärdar om vi skulle missa något vid städningen – 14 dagars städgaranti på flyttstädningen.

Naturligtvis hjälper vi även företag, kommuner och alla andra som har ett behov av flyttstädning eller kanske andra tjänster i samband med en flytt. Välkommen att kontakta oss om ett prisförslag önskas eller om det finns någon fråga om flyttstädning eller flytt.