Storstädning

Storstädning

Vi hjälper dig med storstädningen av din bostad eller ditt företags lokaler.

Goda betyg från kunder

Privatperson RUT-avdrag 50%

Städning med ansvarsförsäkring

Begär Offert

Om hjälp behövs med storstädning någon eller några gånger per år hjälper vi gärna till med det.

En storstädning kan vara olika för olika personer och dess behov, men oftast handlar det om att rengöra hela huset och kanske även utsidan av huset om det önskas. På insidan kan det handla om damm, fläckar, fett och annat som behöver städas bort. På utsidan kan det handla om luftföroreningar som lägger sig som en hinna på fönsterbleck och på andra ställen.

Olika moment som kan ingå är dammtorkning och dammsugning där det bästa är att jobba sig uppifrån och ner då damm faller ner på golvet. Därefter när dammsugningen av golven är klara kan det vara bra att våttorka alla golv. Men innan dess kan det vara smidigare att putsa alla fönster, torka ur skåp, städa spisen och ugnen samt badrummet och så vidare så att dammsugningen av golven inte behöver göras om.

Ofta finns det en mängd ytor som kanske inte hinns med under den vanliga veckostädningen som vardagsrumssoffan där det samlas damm under dynor, sängen där det samlas damm mellan resårmadrasserna, damm bakom skåp och så vidare.

Andra exempel är att rengöra växter genom att duscha av dem i badrummet, torka av alla lampor, rengöra micron och vattenkokaren, torka av köksluckor och bänkar i köket, rengöra spisen och ugnen samt fläkten med mera. Alla har olika behov och vi hjälper naturligtvis till med det som önskas.

Välkommen att kontakta oss för en diskussion om dina städbehov. Tänk på att RUT-avdraget gäller vid städning och att arbetskostnaden då reduceras med så mycket som 50% via Skatteverket.