Städfirma Göteborg

Är du på jakt efter en trygg och prisvärd städfirma i Göteborg? Då har du kommit helt rätt! På Sveriges Bästa Service AB vill vi ge en så bra städning som möjligt och vara en personlig städfirma för dig, där du som kund alltid får samma städpersonal vid varje tillfälle. Vi ser alltid till att ha välplanerade städrutiner för vår kunniga städpersonal. Unna dig en ordentlig storstädning eller boka in kontinuerlig hemstädning varje vecka. Vi vet hur vardagen kan se ut och att tiden lätt försvinner. Därför kan du överlåta en av de tråkigaste sysslorna till oss – städningen. Då kan du själv få fokusera på de roligare sakerna här i livet.

Vi erbjuder städtjänster i Göteborg med omnejd.

Vi hjälper dig med bland annat hemstädning, flyttstädning, storstädning och kontorsstädning och arbetar i hela Göteborg med omnejd.

Vad gör ett städföretag under en flyttstädning?

En flyttstädning är inte någon enkel sak och om man inte tidigare har flyttat är det nog svårt att veta vad man förväntas göra. En flyttstädning skiljer sig nämligen en hel del åt från vanlig städning. Eftersom din gamla bostad ska övertas av en ny person behöver den vara ren och fräsch, som ny helt enkelt. Detta är särskilt viktigt när det kommer till hyreslägenheter då det också finns strikta krav och regler för hur lägenheten ska lämnas. När vårt städteam kommer hem till dig i Kalmar för att flyttstäda har de en omfattande och lång checklista med punkter som ska gås igenom. Här finns bland annat fönsterputsning och golvrengöring med. Dessutom rengör vi alltid vitvaror och ser till att inte minsta spår av damm finns kvar. Vi torkar av lister och väggkontakter samt handtag. Att rada upp allt som ingår i en flyttstädning skulle bli en väldigt lång text, därför får du själva checklistan när du anlitar oss. Du kan såklart även kontakta vår kundtjänst för att ta del av den redan nu.

Vad är rut-avdrag?

Rut är en förkortning som står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och är en sammanfattning för hushållsnära tjänster. Här ingår bland annat tjänster som just flyttstädning, hemstädning och fönsterputsning. Men även barnpassning och trädgårdssysslor. Om du behöver hjälp med städningen efter att du flyttat ur från din gamla bostad kan du anlita oss på

SVERIGES BÄSTA SERVICE AB.

Med hjälp av ditt personnummer som du anger vid bokning ansöker vi om rut-avdraget åt dig. Du kan spara upp till 50 % på 75000 kronor per person och år. Detta är en riktigt välkommen skattereduktion som gör att de flesta kan ha råd med att anlita en städfirma i Göteborg.

Prisvärd städning

Vår prio är alltid att du som kund hos oss ska vara nöjd med det arbete vi utför, oavsett vilken städtjänst du har beställt från oss. Därför lämnar vi alltid en nöjd kund-garanti på städningarna när du anlitar oss och vi har heller inga bindningstider, så vill du bara boka oss för enstaka tillfällen går det bra. Och har du valt en regelbunden städning hos oss som du vill avsluta är det bara att du kontaktar oss. Vi vill att det ska vara smidigt att anlita oss.

Efter jobb eller studier vet vi att det är mycket annat som ska hinnas med. Laga mat, handla aktiviteter, skjutsa hit och dit. Det gör att städningen ibland kan komma i kläm. Men vad är bättre än att komma hem till ett städat hem? Överlåt därför det jobbet till oss så kan du fokusera på annat. Kanske vill du bara få det snyggt inför högtider, gäster eller bara för att känna känslan av ett rent hem. Vi städar alltid med omsorg och noggrannhet, oavsett vilken städtjänst du väljer att boka in oss för! Fråga oss gärna mer om vår städning och kontakta oss för kostnadsfri offertförfrågan.