Rekommenderat företag

reco 2024

reco 2023

reco 2022

reco 2021

Flyttfirma Lund

Trafiktillstånd & Försäkrade

Gratis prisförslag

Låt oss ta hand om flytten i Lund

Välkommen till oss på SVERIGES BÄSTA SERVICE AB, vi erbjuder en smidig och snabb flytt till ett bra pris.

Oavsett vad du har för behov inom flytt och transport i Lund så kan vill hjälpa dig. Behöver du hjälp med en stor bohagsflytt, en företagsflytt eller att flytta en möbel så löser vår flyttfirma det.

Andra exempel på vanliga tjänster som vi erbjuder är olika typer av transporter, flyttstädning, bortforsling av skräp eller gamla möbler och så vidare.

Som seriös flyttfirma i Lund har vi naturligtvis trafiktillstånd precis som alla andra seriösa flyttfirmor. Detta tillstånd går att kontrollera via Transportstyrelsens hemsida, det enda som behövs är vårt organisationsnummer som går att finna här i sidfoten.

Försäkringar har vi för allas vår trygghet vilket är viktigt om det skulle hända något missöde. Viktigt att tänka på är att trafiktillståndet måste finnas om försäkringen ska gälla vid en olycka.

Även om vi är fullt försäkrade är vi naturligtvis mycket försiktiga vid en flytt vilket betyder att vi täcker in allt på ett bra sätt, vi bär försiktigt och vi kör vår flyttbil försiktigt.

Som flyttfirma i Lund har vi bra priser och tydliga offerter med RUT-avdrag. Tänk på att beskriva ditt flyttuppdrag på ett bra sätt så att du får ett pris som är så rätt som möjligt.

Olika faktorer som påverkar priset är en bostads storlek, antalet flyttkartonger, transportsträckan mellan A och B, om det finns hiss eller inte, vilken våning och så vidare.

Önskas en flytt längre bort så är det inga problem. Vi utför även långväga flyttningar om det skulle vara aktuellt. Som rutinerad flyttfirma kör vi regelbundet över hela vårt land.

Kontakta oss redan nu via något av våra offertformulär, ett vanligt mejl eller telefon så återkopplar vi med ett bra pris och ett bra upplägg.

SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Flyttfirma Lund