dödsbotömning

Dödsbo

Om behov finns av att tömma eller städa ett dödsbo hjälper vi gärna till med det, välkommen att kontakta oss för ett förslag.

Bra kundrecensioner

Försäkrat och tryggt

Trafiktillstånd och seriöst

Begär Offert

Dödsbo helhetsåtagande

Vi på Sveriges Bästa Service AB har en god kännedom om vad som gäller vid tömning av ett dödsbo så låt oss hjälpa till att tömma ert dödsbo. Vi samarbetar med professionell uppköpare av dödsbon vilket innebär att vi kan erbjuda en helhetslösning med uppköp, tömning och städning av ett dödsbo.

Om så önskas kan vi vara behjälpliga när det passar er bäst om det skulle vara så att flera personer behöver vara på plats samtidigt. Det betyder att vi kan hjälpa till på kvällar och helger om det önskas.

När vi hanterar möbler och annat är vi naturligtvis alltid försiktiga så att vi inte skadar något. Det betyder att vi täcker in det som behöver täckas in och packar in det på ett försiktigt sätt på vår flyttbil.

Dödsbon i hela Blekinge med omnejd

Vi arbetar främst med dödsbon inom Blekinge som exempelvis Karlskrona, Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg och så vidare. Men vi är inte främmande för uppdrag längre bort som exempelvis i Kronobergs län i Småland inklusive Kalmar, Växjö och orter i dess närområde.

För allas vår trygghet har vi naturligtvis försäkringar som täcker om det skulle hända något under hanteringen. Olyckor och missöden kan ju hända även om vi alltid är mycket försiktiga när vi arbetar.

Tänk på att RUT-avdraget inte gäller vid ett dödsbo.

Välkommen att kontakta oss så kan vi säkerligen komma fram till ett bra upplägg till ett rimligt pris.