Flyttstädning Karlskrona

När det är dags för flyttstädningen är ofta energin slut samtidigt som det är en mängd andra saker som måste göras, vi avlastar er gärna.

RUT-avdrag på 50%

Fina omdömen från kunder

Städgaranti 14 dagar

Tryggt med försäkringar

Begär Offert

Alla som någon gång varit med på en flyttstädning, i exempelvis Karlskrona, vet att det är många moment som måste gås igenom innan arbetet är klart. Ofta ska detta också ske i samband med övriga delar av en flytt vilket kan bli tufft för de flesta av oss. Därtill ska arbetet bli godkänt vid en avsyning.

En flyttstädning skiljer sig från en vanlig städning då det är tomt när detta moment görs, vilket naturligtvis underlättar.

Vid städningen ska alla moment gås igenom vilket betyder att väggar dammas av, lister dammas och torkas, det ska rengöras bakom element, fönster ska putsas, golv ska torkas av, spis och övriga vitvaror ska rengöras, alla skåp ska torkas ur och så vidare. Det betyder med andra ord att alla ytor ska ses över och rengöras.

För att detta arbete ska fungera är det viktigt att det finns en checklista och rutiner så att inget missas.

Ibland kan det vara så att en del kunder vill att vi hjälper till med enbart vissa delar vilket vi är öppna för. Vi är flexibla och hjälper till med det som önskas av oss.

Om en förteckning önskas angående vad som ingår i en flyttstädning så är det bara att kontakta vår kundtjänst här i Karlskrona. Annars bifogas det när vi skickar över vår offert eller kostnadsförslag.

Viktigt att veta är att RUT-avdraget kan användas vid en flyttstädning, exempelvis här i Karlskrona. Avdraget administrerar vi tillsammans med Skatteverket.

När detta avdrag används reduceras arbetskostnaden med hela 50% under förutsättning att det finns en inkomst att hänföra avdraget till. RUT-avdraget kan dock bara nyttjas av privatpersoner.

Det brukar sällan vara något problem med RUT-avdraget men det kan vara bra att hålla lite koll på tidigare avdrag så att det finns ytterligare avdrag att ta del av.

Kontakta Skatteverket om detta, om det behövs, annars hjälper vi till att reda ut det här om det önskas. Varje person kan dock dra av maximalt 75000 kr per år och finns det två personer boende på samma adress gäller det dubbla, alltså 150000 kr.

För att kunna bedriva en seriös verksamhet här i Karlskrona har vi naturligtvis försäkringar som täcker om något missöde skulle inträffa under arbetet.

Vi har även kvalitetsgaranti på vår flyttstädning vilket betyder att vi åtgärdar om vi skulle missa något – garantin gäller i 14 dagar.

Naturligtvis hjälper vi inte bara privatpersoner utan vi åtar oss gärna en flyttstädning åt alla andra som har ett behov här i Karlskrona så som företag, kommunen och så vidare.

Varmt välkommen att kontakta oss här i Karlskrona om det finns någon fundering på det här med flyttstädning, andra närliggande tjänster eller om ett kostnadsförslag önskas.