Rekommenderat företag

reco 2024

Städfirma Karlskrona

Om du letar efter en prisvärd och trygg städfirma vågar vi påstå att du kommit rätt. Vi hjälper till att avlasta både privatpersoner och företag när det gäller städning och andra tjänster.

Vi på Sveriges Bästa Service AB kommer att ge dig en noggrann städning och är det så att du önskar en schemalagd städning kommer du att få samma personal vid varje städtillfälle. Som seriös städfirma i Karlskrona har vi välplanerade städrutiner och en kunnig städpersonal.

Unna dig en storstädning, hemstädning eller veckostädning enligt dina önskemål. Vår städfirma i Karlskrona ställer upp och hjälper dig med det du önskar som en noggrann städning där vi går igenom allt mycket noga. Kanske önskar du istället bara vissa städmoment en gång per vecka som dammsugning av golv. Du bestämmer exakt vad du vill ha hjälp med när det gäller din städning.

Mer exempel på upplägg kan vara att vi kommer för att städa ett visst antal timmar varje vecka eller mer sällan. Då bestämmer du vad som ska städas just den dagen. Vi är öppna för all typer av upplägg och önskemål när det gäller din städning.

Är du en företagare så hjälper vi naturligtvis även dig med kontorsstädning, trappstädning eller annan företagsstädning. Vår städfirma erbjuder städtjänster i Karlskrona med omnejd.

Vad gör en städfirma under en flyttstädning?

En flyttstädning är ett omfattande städuppdrag som kräver mycket energi och noggrannhet då städningen ska bli godkänd vid en avsyning.

Har du inte gjort en flyttstädning i Karlskrona kan det vara lite svårt att veta vad som ingår. Enkelt uttryckt går det att säga att allting ingår om du väljer en normal flyttstädning.

Dock ingår inte sanering i en normal flyttstädning om bostaden eller lokalen skulle vara mycket nedsmutsad. Men om så önskas kan vår städfirma i Karlskrona hjälpa till även med det, om det skulle vara aktuellt.

Exempel på det som ingår i städningen är att damma av väggar, putsa fönster, torka rent bakom element, rengöra kök och badrum, torka alla golv, torka ur alla skåp och lådor och så vidare samt allt där i mellan. Om du önskar att vi enbart städar vissa moment så löser vi det också.

Flyttstädningen följer naturligtvis en checklista och allt bockas av så att inget missas.

VAD MENAS MED RUT-AVDRAG?

RUT betyder hushållsnära tjänster och förkortningen står för Rengöring, Underhåll och Tvätt.

RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% kan användas vid en mängd olika tjänster så som flyttstädning, olika typer av hemstädning, flytthjälp och så vidare.

Vid ansökan om avdraget använder vi ditt personnummer som du anger när du bokar vår städfirma för exempelvis en städtjänst i Karlskrona som då berättigar till avdraget.

Maximalt avdrag som går att göra per år är 75000 kr och finns det två personer i samma hushåll gäller det dubbla eller med andra ord 150000 kr.

Det här gör att många har råd att ta hjälp av exempelvis en städfirma i Karlskrona för olika städtjänster som måste göras i hemmet. Alternativet är istället att göra dem själv, men om orken inte riktigt finns så kan det bli övermäktigt för många.

RUT-avdraget gäller enbart privatpersoner som har en inkomst.

Prisvärd städning i Karlskrona

Vårt mål är alltid att du som är kund hos oss ska vara nöjd med vår insats, oavsett vilken typ av städtjänst du beställt av oss.

Därför har vi alltid en nöjd kund-garanti på våra städtjänster när du anlitar oss. Vi har inga bindningstider vilket betyder att du kan boka oss för enstaka städuppdrag. Har du valt en städtjänst efter ett uppgjort schema kan du avsluta denna tjänst genom att kontakta oss och vill du vid ett senare tillfälle återuppta städtjänsten är det bara att kontakta oss igen. Vi vill att det ska vara smidigt att anlita vår städfirma i Karlskrona.

När dagen är slut efter jobb eller kanske till och med studier är det en hel del som ska hinnas med. Det ska lagas mat, det ska handlas, kanske ska barnen skjutsas till olika aktiviteter och så vidare. Det kan medföra att städningen kommer i kläm. Det kan då vara skönt att komma hem till ett hem som är städat och fräscht, vi hjälper gärna till.

Andra exempel på städhjälp kan vara att vi hjälper till inför speciella tillfällen som högtider, kalas, eller vid andra enstaka tillfällen. Vid städtillfället kommer det kunnig personal som är noggrann.

Känslan av ett rent hem är alltid trivsamt. Prismässigt är vi alltid konkurrenskraftiga och det kostar inget att be oss om en städoffert eller ett prisförslag.

Om du söker efter professionell hemstädning här i Karlskrona vågar vi påstå att du kommit helt rätt nu när du hittade vår städfirma.

Kanske är det så att energin inte räcker till för att städa hemmet själv eller så kanske det finns annat att lägga tiden på.

Vi hjälper gärna till med hemstädningen enligt önskemål.

Tänk på att det förmånliga RUT-avdraget kan användas även vid hemstädning vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

När vi arbetar med hemstädning är vi alltid mycket noga så att våra kunder blir nöjda. Vi använder oss av bra städprodukter för ett gott resultat. Kvalitet och nöjda kunder är mycket viktigt för oss.

Du bestämmer exakt det som du vill ha hjälp med och naturligtvis kan vi bestämma olika former av upplägg om det önskas. Önskar du bara hjälp med hemstädningen vid ett enstaka tillfälle så löser vi det.

Hjärtligt välkommen att kontakta vår städfirma om det finns någon fundering på hemstädning i Karlskrona.

Om du önskar en storstädning kan du med fördel kontakta vår städfirma i Karlskrona.

Vi kan komma vid enstaka tillfällen eller enligt andra önskemål.

Vid en storstädning i Karlskrona går vi igenom ett flertal moment som kan vara tunga att genomföra själv om energin inte riktigt finns.

Exempel på det kan vara dammsugning, våttorkning av golv, fönsterputsning, städa ur ugnen och så vidare

Vid en storstädning går det bra att använda det förmånliga RUT-avdraget som reducerar kostnaden för arbetet med 50%.

Tillsammans går vi igenom vad som ska göras då behoven kan se olika ut.

Vår städfirma i Karlskrona erbjuder alltid storstädning till ett bra pris.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag här via hemsidan, via vanligt mejl eller via telefon.

Om ert företag behöver hjälp med kontorsstädningen här i Karlskrona så hjälper vår städfirma gärna till.

Vi kan komma vid enstaka tillfällen eller så arbetar vi fram ett schema där vi kommer så ofta som ni önskar och har behov.

Tillsammans planerar vi vad som ska städas.

Önskas annan företagsstädning så är vi öppna för det också.

Välkommen att kontakta vår städfirma om det finns någon fundering på kontorsstädning eller annan företagsstädning.